::
Afegeix-me a les adreces d'interès
Català
|
INICI
A Autoescola ARISA tu ets els més important per a nosaltres, per això, treballem dia a dia amb l'objectiu de donar-te el millor servei, la millor formació i la millor qualitat possible. Creiem en el nostre mètode i més de 30 anys d'experiència en el sector avalen la nostra feina i dedicació. Al llarg d'aquests anys la nostra filosofia no ha variat i ens ha permès assolir noves metes així com incorporar als nostres mètodes d'ensenyament les noves tecnologies per fer-te la vida més fàcil i còmode.
Fruit d'aquesta transparència, pro-activitat i eficiència ens hem convertit en una de les millors autoescoles de l'Estat espanyol i el nostre certificat ISO 9001 elaborat per el comitè Tècnic ISO/TC176, així ho confirma. D'aquesta manera la 'Norma ISO 9001' certifica que complim i oferim un sistema de gestió de qualitat a tots els nostres alumnes amb una bona infrastructura interna, un gran ambient de treball i el més important, que ens exigim el màxim per tal d'oferir-te el bo i millor de nosaltres mateixos.
Com que sabem que el temps es un bé escàs i que no tothom disposa de la mateixa disponibilitat horària, els nostres centres estan equipats d'aules informatitzades que podràs utilitzar a qualsevol moment en el cas de no poder assistir a les classes teòriques impartides per el professor.
Certificat ISO 9001
A3 Autoescola ARISA
La nostra raó de ser és la de formar a bons conductors i conductores, per això a Autoescola ARISA comptem amb un gran equip de professionals, una flota de vehicles actual, de qualitat i amb les màximes prestacions de seguretat. També comptem amb les millors instal·lacions per garantir un bon aprenentatge i fer que el teu camí per arribar a ser conductor sigui ràpid, entretingut i que només t'hagis de preocupar d'aprendre a el que realment vols, conduir.

A Autoescola ARISA volem ser la teva autoescola
::
::
::
::
Autoescola Arisa - Ctra. Barcelona, 528 i C/ Balaguer, 5. Sabadell (Barcelona)
© AUTOESCOLA ARISA 2008
Powered by CMM